Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Sorcova Vesela Versuri


Sorcova 2014 Christmas Ornaments Novelty Christmas Holiday Decor

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Mersul cu sorcova vesela este un obicei popular românesc ce este practicat în fiecare an pe data de 1 ianuarie. Varianta scurta Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Peste vară primăvară Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca. Versurile pentru Colindul Sorcova Versuri colinde Creștine de Crăciun scurte Varianta 1 Scurtă Sorcova vesela Să trăiţi să..


- Colinde Varianta 1 - Scurtă Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir. . Sorcova is a Romanian popular custom practiced on the morning of 1 January This custom is very old and..



Pin By Dana On 2022 An Nou Fericit Cards Anul Nou

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova pe un timbru poștal românesc Sorcova este un obicei popular românesc practicat pe 1 Ianuarie Aparținând obiceiurilor de Anul Nou umblatul cu Sorcova e mai cu seamă bucuria. Sorcova are mai multe variante mai scurte sau mai lungi din punct de vedere al textului Ca un măr ca un păr Ca un. Versurile pentru Colindul Sorcova Versuri colinde Creștine de Crăciun scurte Varianta 1 Scurtă Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un măr ca un păr Ca un fir de. Varianta scurta Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Sorcova Vesela Peste vară Primăvară Să trăiţi Să-mbătrâniţi Să-nfloriţi Să mărgăriţi Ca un măr Ca un păr Ca un fir De trandafir Tare ca piatra Iute ca. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul. Iată când pornesc cei mici din ușă în ușă ce semnifică acest obicei și care sunt versurile..


Komentar